Facebook Bedrijfsmanager-account aanmaken

Facebook Bedrijfsmanager

Tof dat je gaat adverteren op Facebook & Instagram! Om te starten met social ads op Facebook & Instagram heb je eerst een Facebook Bedrijfsmanager-account nodig. Hiervoor dien je een Facebook-account te hebben.

Stap 1: inloggen

Login op Facebook en ga naar https://business.facebook.com.

Stap 2: Maak een account aan

Klik rechtsboven op ‘Account maken’.

Facebook Bedrijfsmanager

Stap 3: Vul je gegevens in

Op het eerste scherm vul je je bedrijfsnaam en accountnaam in. Vul daarnaast je eigen naam in en het zakelijke e-mailadres dat je wilt koppelen aan de bedrijfsmanager. Klik daarna op ‘Volgende’.

Facebook Bedrijfsmanager

Op het volgende scherm vul je de bedrijfsgegevens in. Als je de bedrijfsmanager wilt gebruiken voor adverteren, dan selecteer je onder het kopje ‘Zakelijk gebruik’ de optie ‘Eigen goederen of services promoten’ aan. Wanneer je alles ingevuld hebt, klik je op ‘Verder’.

Facebook Bedrijfsmanager

Stap 4: E-mailadres bevestigen

Je Bedrijfsmanager-account is nu aangemaakt, maar het e-mailadres moet nog wel bevestigd worden. De bevestigingsmail ontvang je op het aangegeven zakelijke e-mailadres uit stap 3. In de e-mail klik je simpelweg op ‘Nu bevestigen’.

Gefeliciteerd, je hebt nu een Facebook Bedrijfsmanager-account! De volgende stap is om een advertentieaccount aan te maken. Creëer hier je Facebook advertentieaccount.

Wil jij opvallen met Social Advertising bij jouw doelgroep?

8 tips hoe je meer op kan vallen bij jouw doelgroep!

Meer blogs

robin van leeuwen

Wil jij online meer zichtbaarheid?

Mijn naam is Robin van Leeuwen en ik help ondernemers om meer resultaat te behalen door middel van online advertising. Wil jij gericht je doelgroep bereiken via social media? Je zichtbaarheid nog meer vergroten? Ben jij er klaar voor om méér uit jouw bedrijf te halen?

strategiegesprek offerte aanvragen

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.