Facebook Bedrijfsmanager

Facebook Bedrijfsmanager-account aanmaken

Tof dat je gaat adverteren op Facebook & Instagram! Om te starten met social ads op Facebook & Instagram heb je eerst een Facebook Bedrijfsmanager-account nodig. Hiervoor dien je een Facebook-account te hebben.

Stap 1: inloggen

Ga naar jouw favoriete webbrouwser en login op Facebook en ga naar https://business.facebook.com.

Stap 2: Maak een account aan

Eerst maak je een account aan dat gekoppeld is aan jouw privéaccount. Zonder privéaccount kun je geen bedrijfsaccount aanmaken. Klik rechtsboven op ‘Account maken’.

Facebook Bedrijfsmanager

Stap 3: Vul je gegevens in

Op het eerste scherm vul je je bedrijfsnaam en accountnaam in. Vul daarnaast je eigen naam in en het zakelijke e-mailadres dat je wilt koppelen aan de bedrijfsmanager. Klik daarna op ‘Volgende’.

Facebook Bedrijfsmanager

Op het volgende scherm vul je de bedrijfsgegevens in. Als je de bedrijfsmanager wilt gebruiken voor adverteren, dan selecteer je onder het kopje ‘Zakelijk gebruik’ de optie ‘Eigen goederen of services promoten’ aan. Wanneer je alles ingevuld hebt, klik je op ‘Verder’.

Facebook Bedrijfsmanager

Stap 4: E-mailadres bevestigen

Je Bedrijfsmanager-account is nu aangemaakt, maar het e-mailadres moet nog wel bevestigd worden. De bevestigingsmail ontvang je op het aangegeven zakelijke e-mailadres uit stap 3. In de e-mail klik je simpelweg op ‘Nu bevestigen’.

Gefeliciteerd, je hebt nu een Facebook Bedrijfsmanager-account! De volgende stap is om een advertentieaccount aan te maken. Creëer hier je Facebook advertentieaccount.

Hey!

Wij zijn Jouw Online Marketeer en wij zijn gespecialiseerd in online advertising. In deze verschillende blogs vertellen we jou meer over adverteren in Google en op socialmedia.

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan om te weten hoe jij online advertising het beste in kan zetten?