koppelen

Facebook advertentieaccount koppelen aan je bedrijfsmanager

Ga je adverteren op Facebook en wil je optimaal adverteren? Maak gebruik van Facebook Bedrijfsmanager. Hoe je deze aanmaakt leg ik in het volgende artikel uit: Facebook Bedrijfsmanager-account aanmaken. Na deze stap ga je een advertentieaccount aanmaken. En in dit artikel wordt uitgelegd hoe je het advertentieaccount koppelt aan je Bedrijfsmanager. 

Stap 1: Inloggen

Log in op https://business.facebook.com.

Stap 2: Ga naar Bedrijfsinstellingen

Klik linksboven op de knop ‘Bedrijfsinstellingen’. Je kan ook rechtsboven op het hamburgermenu klikken en in de rechterkolom op ‘Bedrijfsinstellingen’ klikken.

Stap 3: Advertentieaccount koppelen

Kies vervolgens in het menu aan de linkerkant voor ‘Advertentieaccounts’ en klik op ‘Toevoegen’. Kies daarna voor de bovenste optie ‘Een advertentieaccount toevoegen’.

Bedrijfsmanager

Stap 4: Advertentieaccount ID achterhalen

Om het ID van het oude advertentieaccount te achterhalen surf je in een nieuw tabblad naar https://www.facebook.com/ads/manage/. Het advertentie-ID vind je onder ‘ID’.

Stap 5: voer ID in

Ga terug naar de tab met de Business Manager en plak het ID achter ‘Advertentieaccount-ID’. Klik tot slot op ‘Advertentieaccount toevoegen’.

Bedrijfsmanager

Gefeliciteerd, je hebt nu een Facebook Advertentieaccount gekoppeld aan je Bedrijfsmanager!

Hey!

Wij zijn Jouw Online Marketeer en wij zijn gespecialiseerd in online advertising. In deze verschillende blogs vertellen we jou meer over adverteren in Google en op socialmedia.

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan om te weten hoe jij online advertising het beste in kan zetten?