Facebook advertentieaccount koppelen aan je bedrijfsmanager

koppelen

Ga je adverteren op Facebook en wil je optimaal adverteren? Maak gebruik van Facebook Bedrijfsmanager. Hoe je deze aanmaakt leg ik in het volgende artikel uit: Facebook Bedrijfsmanager-account aanmaken. Na deze stap ga je een advertentieaccount aanmaken. En in dit artikel wordt uitgelegd hoe je het advertentieaccount koppelt aan je Bedrijfsmanager. 

Stap 1: Inloggen

Log in op https://business.facebook.com.

Stap 2: Ga naar Bedrijfsinstellingen

Klik linksboven op de knop ‘Bedrijfsinstellingen’. Je kan ook rechtsboven op het hamburgermenu klikken en in de rechterkolom op ‘Bedrijfsinstellingen’ klikken.

Stap 3: Advertentieaccount koppelen

Kies vervolgens in het menu aan de linkerkant voor ‘Advertentieaccounts’ en klik op ‘Toevoegen’. Kies daarna voor de bovenste optie ‘Een advertentieaccount toevoegen’.

Bedrijfsmanager

Stap 4: Advertentieaccount ID achterhalen

Om het ID van het oude advertentieaccount te achterhalen surf je in een nieuw tabblad naar https://www.facebook.com/ads/manage/. Het advertentie-ID vind je onder ‘ID’.

Stap 5: voer ID in

Ga terug naar de tab met de Business Manager en plak het ID achter ‘Advertentieaccount-ID’. Klik tot slot op ‘Advertentieaccount toevoegen’.

Bedrijfsmanager

Gefeliciteerd, je hebt nu een Facebook Advertentieaccount gekoppeld aan je Bedrijfsmanager!

Wil jij opvallen met Social Advertising bij jouw doelgroep?

8 tips hoe je meer op kan vallen bij jouw doelgroep!

Meer blogs

robin van leeuwen

Wil jij online meer zichtbaarheid?

Mijn naam is Robin van Leeuwen en ik help ondernemers om meer resultaat te behalen door middel van online advertising. Wil jij gericht je doelgroep bereiken via social media? Je zichtbaarheid nog meer vergroten? Ben jij er klaar voor om méér uit jouw bedrijf te halen?

strategiegesprek offerte aanvragen

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.