locatie-onafhankelijk

Ook jij kan locatie-onafhankelijk werken vanuit New York

Een van mijn grootste dromen is om een langere periode te werken vanuit New York. De ultieme vrijheid in mijn ogen! Naast dat ik mijn werk heel leuk en interessant vind wilde ik ook meer vrijheid ervaren. Daarom startte ik een bedrijf waarmee ik locatie-onafhankelijk kan werken en zo dichter bij mijn droomreis naar The Big Apple kom. In deze blog vertel ik je mijn voordelen van locatie-onafhankelijk werken!

Wat is locatie-onafhankelijk werken?

Locatie-onafhankelijk werken betekent eigenlijk: werken waar en wanneer ik wil. Het geeft mij veel vrijheid om over de hele wereld te reizen terwijl mijn werk doorloopt. Ik heb mijn skills, behoeftes en dromen zo ingezet dat ik nu zelf kan bepalen wanneer en hoe ik werk. Het geeft mij de perfecte balans in mijn leven.

De voordelen die ik ervaar zijn dat ik mijn dagen zelf in kan delen, dat ik zelf kan kiezen wanneer ik voor extra ontspanning of juist extra werk kies en ik kan hierdoor nog meer waarde leveren met mijn bedrijf! Hoe ik mijn werk nu heb ingericht zorgt ervoor dat ik bijvoorbeeld spontaan naar Bali kan vertrekken, terwijl alles doorloopt. Het betekent niet alleen de mogelijkheid om de hele wereld al werkend af te reizen, maar ook gewoon om je eigen balans te bepalen in hoe je je (werk)dagen indeelt.Dat deed ik dit voorjaar bijvoorbeeld vanuit een vakantiehuis in Zeeland waar ik mijn laptop open en dicht kon klappen wanneer ik dat wilde.

Een goede dag betekent..

Een goede dag betekent voor mij een dag die in balans is. Ik sta extra vroeg op en streep alvast grote taken van mijn to-do list voor de zon opkomt, daarna heb ik calls met (potentiële) klanten of werk ik aan mijn eigen bedrijf zoals het maken van content. Om niet te lang door te werken heb ik in de middag altijd een stok achter de deur; meestal is dat een sportsessie met mijn personal trainer Lieve. Werken aan mijn gezondheid vind ik namelijk erg belangrijk! Na een flinke sportsessie maak ik mij klaar voor een spelletjesavond met vrienden of een filmmarathon met sushi als avondeten. Heerlijk! 

Als je net zo je dag wil kunnen indelen om meer balans te ervaren net als ik, raad ik je aan te verdiepen in remote werken. Suzanne van Duijn maakte er een waardevolle e-course over: de Digital Nomad E-Course. Na het volgen van deze e-course ben jij klaar om het ticket te boeken voor jouw eerste remote nomad trip. Je hebt locatie-onafhankelijk werk gecreëerd, kan zelf kiezen waar je werkt, weet hoe je voldoende ideale klanten kan binnenhalen en hoe je succesvol remote kan werken. Niets houdt jou meer tegen om een vrij leven te leiden!

Hey!

Wij zijn Jouw Online Marketeer en wij zijn gespecialiseerd in online advertising. In deze verschillende blogs vertellen we jou meer over adverteren in Google en op socialmedia.

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan om te weten hoe jij online advertising het beste in kan zetten?