podcast

De allereerste Jouw Online Marketeer Podcast

De eerste podcast aflevering staat online! Puur gekletst van mij zonder te monteren. Daar hou ik van. Dit omdat het weinig tijd kost maar vooral omdat het eerlijk en oprecht is. Zoals hoe ik ben.

Maar voordat deze online kwam. Dat ging niet zo maar, want opeens was ik wel ‘bang’ voor de mening van een ander.

Ik ben online heel veel zichtbaar. Ik neem story’s op, er staan video’s op YouTube en ik schrijf mini verhaaltjes voor op socialmedia. Dit doe ik allemaal zonder spanning en zonder dat ik erbij na denk wat andere mensen hiervan vinden. Ook al weet ik dat m’n teksten niet altijd kloppen en hier juist diverse meningen over zijn!

Wat ik dan juist wel spannend vind is mijn eigen podcast! Want opeens bedenk ik me wel wat andere mensen daarvan kunnen vinden…

Je kunt nu mijn allereerste podcast en ondertussen staan er ook meerdere podcasts online. Deze kan je luisteren via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast en Soundcloud. De allereerste aflevering gaat over mezelf, het bedrijf Jouw Online Marketeer en de hele reis hiernaar toe.

Elke twee weken komt er een aflevering online waar ik het gesprek aanga met een andere ondernemer marketeer waarbij we het over het ondernemen! De andere week komt er een aflevering online waarbij ik juist meer inga op de expertise adverteren.

Ondanks de spanning ben ik heel benieuwd wat jullie ervan vinden.

Hey!

Wij zijn Jouw Online Marketeer en wij zijn gespecialiseerd in online advertising. In deze verschillende blogs vertellen we jou meer over adverteren in Google en op socialmedia.

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan om te weten hoe jij online advertising het beste in kan zetten?