Jouw Online Marketeer

Hey jonge ondernemer (to be),​

Wil jij geld verdienen (plaats- en tijdonafhankelijk ), impact maken door waarde te creëren voor klanten en jezelf ontwikkelen? Wil jij advertentie expert worden? 

Maar…

 • je hebt nog te weinig ervaring;
 • je wilt graag leren en werken;
 • je weet nog niet of je wilt verdiepen in socialmedia-ads of Google Ads;

Binnen 1,5 jaar draaide ik steady 14.000 euro per maand

Om een succes te maken van mijn business besloot ik dat ik actiever op zoek moest naar klanten én dat ik moest investeren in mijzelf. In mijn kennis als advertising specialist. Zodat ik grotere bedrijven kon gaan helpen omdat ik meer waarde kon leveren en hierdoor hogere prijzen kon vragen. Ook kreeg ik van een collega ondernemer het advies om te investeren in een business coach voor meer bedrijfsgroei.

Maart 2019 – de start als freelancer waarbij ik meer van m’n vrijheid genoot dan dat ik aan het werk was.

Juli 2019 – begon ik mezelf serieus te nemen en begon ik te investeren in kennis via trainingen.

Januari 2020 – ik wilde groeien met mijn bedrijf en begon een traject bij mijn business coach Birgit Luijk.

Juli 2020 – begon het eerste teamlid bij Jouw Online Marketeer.

December 2020 – draaide we een omzet van 14.000 euro.

Juli 2021 – ontwikkelde ik de Jouw Online Marketeer Academy. De academy om ook advertentie expert te worden.

November 2021 – Jouw Online Marketeer advertentie Agency bestaat uit 4 advertentie experts waaronder ik, maar een klantbeheer.

December 2021 – draaide Jouw Online Marketeer 14.000 euro. Waarbij ik 24 uur per week werkte voor Jouw Online Marketeer en aan mijn bedrijf. In vergelijking met het jaar ervoor werkte ik met gemak 40 uur in de week.

Ben jij...

🔎 klaar voor een loonbaan switch naar (zelfstandig) online marketeer.

🔎 op dit moment student en wil graag als online marketeer je geld verdienen.

🔎 in je vrije uurtjes verdien je al wat bij als hobby online marketeer en dit wil je verder uitbreiden en professionaliseren zodat je doorgroeit naar online marketing professional.

🔎 bereidt om in jezelf te investeren.

JOM Academy

De advertising opleiding bestaat uit 6 world-class modules met al onze up-to-date (!) kennis, how to’s en strategieën.

In de tussentijd implementeer je de lessen uit de modules bij een bedrijf. Het is aan (de ondernemer in) jou of je dit voor een vergoeding doet of gratis.

Het is een online marketing traject waarin je binnen 12 weken opgeleid wordt tot een online advertising expert.
 
Je hebt 6 maanden toegang tot de opleiding.
 
Na de JOM Academy is er een mogelijkheid om voor Jouw Online Marketeer te werken als advertising expert en natuurlijk is de mogelijkheid om je eigen weg in te slaan!  

Advertising expert opleiding

3 maanden
1500 excl. BTW
 • 1. Strategisch fundament: de basis van elk bedrijf
 • 2. Website: hoe maak je een money making machine ipv visitekaartje
 • 3. Meten is weten: Google Analytics & Tag Manager instellen t.b.v. data-gedreven advertentiecampagnes
 • 4. Social Ads: wordt gespecialiseerd in Facebook & Instagram Ads
 • 5. Socialmail Ads: wordt gespecialiseerd in Pinterest Ads
 • 6. Socialmedia Ads" wordt gespecialiseerd in LinkedIn Ads
 • 7. Google Ads: hoe start je met adverteren in de Google zoekmachine (basis instellingen, strategie en optimalisatie)
 • 8. Ondernemerschap: een starters-kit zodat je meteen je (side-) business kunt starten. Van inschrijving bij de KvK, je eerst factuur versturen tot belastingaangifte en evaluaties met klanten.
social media adverteren

Net zoals Sanne, zij werkt als advertentie expert vanuit Mexico

Mei 2021 investeerde Sanne in de Jouw Online Marketeer Academy. Nadat Sanne bij haar stage in de hotelbranche in aanraking kwam met online marketing is ze van branche veranderd en gaan werken bij marketing bureau’s. Ze wilde heel graag de stap maken als freelancer, maar eerst wilde ze nog meer kennis vergaren.

Na haar investering in de JOM Academy begon ze een maand later te freelancen voor Jouw Online Marketeer. Eind juni stuurde ze een factuur van  1.074,25 euro. 

Een investering van 1500 euro exclusief BTW maakte ze en een maand later had ze meer dan de helft de investering al terug verdient!

1 maart 2022 vloog ze naar Mexico om daar plaats onafhankelijk te werken als advertentie expert.

Waarom investeren in de JOM Academy

 • Na deze opleiding heb je eigen business opportunity gecreëerd! Hoe? Door de kennis van de academy kan je aan de slag als online advertising expert, want wat je leert kan je gelijk toepassen!
 • Je wilt investeren in de online Academy, omdat je geld wilt verdienen als ondernemer (fulltime of parttime)
 • Na deze investering kan je adverteren op verschillende platformen Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en Google.
 • Je wilt naast adverteren ook data kunnen lezen uit Google Analytics en weten hoe je doelen kan instellen met Google Tag Manager. Om zo data te meten, want meten is weten!
 • Na deze opleiding heb je de mogelijkheid om advertising expert te worden bij Jouw Online Marketeer Agency voor 2 dagen per week te freelancen.

FAQ

De meest gestelde vragen over de academy

Dat is afhankelijk van jouw inzet, ik geef je twee voorbeelden in hoe ‘snel’ jij deze investering terug kan  verdienen.

 

1.​​ Wanneer je bij Jouw Online Marketeer freelanct verdien je minimaal 175 euro per klant. Je kan doorgroeien naar 280 euro per klant. Dit betekend wanneer je 8 klanten draait de investering terug hebt verdient.

 

 1. Wanneer je eigen klanten regelt en je rekent met een uurtarief van 40 euro dan moet je 37,5 uur draaien om de investering terug te verdienen. Dit is maar een werkweek ;)?!Je hebt 12 maanden toegang tot de academy. In de eerste drie maanden wordt een keer per maand een Q&A georganiseerd en kan je vragen stellen tijdens deze Q&A. De andere maanden kan je vragen stellen in de community en worden deze door jou en de andere deelnemers met elkaar opgelost.

Na de academy bezit je de kennis die je moet hebben als online marketeer.​ Het strategisch fundament is de basis kennis van online marketing. Wanneer je adverteer stuur je bijna altijd verkeer naar een website toe, daarom bevat je na de academy ook de kennis hoe een goede website in elkaar steekt. Meten is weten voor een online marketeer, dus je kan hierna Google Analytics lezen en doelen instellen met Google Tag Manager. Dan komen we uit bij het adverteren en na de academy kan je adverteren op de platformen; Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en adverteren in de zoekmachine. Kortom jij bent een allrounder en expert op het gebied van advertising.

In een van de modules in de academy wordt hier dieper op ingegaan zodat jij de skills bevat om aan opdrachten te komen.​ We delen tevens tips over het opstarten van je eigen bedrijf. We weten namelijk dat er als je je eigen bedrijf start er 101 dingen op je af komen, daar helpen wij graag bij.

Na de academy bezit je de kennis die je moet hebben als online marketeer.​ Het strategisch fundament is de basis kennis van online marketing. Wanneer je adverteer stuur je bijna altijd verkeer naar een website toe, daarom bevat je na de academy ook de kennis hoe een goede website in elkaar steekt. Meten is weten voor een online marketeer, dus je kan hierna Google Analytics lezen en doelen instellen met Google Tag Manager. Dan komen we uit bij het adverteren en na de academy kan je adverteren op de platformen; Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en adverteren in de zoekmachine. Kortom jij bent een allrounder en expert op het gebied van advertising.

Wanneer je inlogt op het online platform. (Jouw inloggegevens ontvang je na de investering in de academy per mail) Kom je terecht in de community van de academy. De community is opgedeeld in de verschillende modules zodat je per module daar je vragen kunt stellen. Wanneer je op ‘resources’ klikt zie je de verschillende modules. Het programma houdt bij hoe ver jij bent gekomen met de module. Elke module bestaat uit tekst, beeld en video. De ene keer wordt het uitgelegd met tekst en foto’s. De andere keer wordt het uitgelegd in een video.

Deze academy is geschrikt voor ieder die zich wilt ontwikkelen als online advertentie expert. Of je nu voor jezelf wilt freelancen, je in loondienst werkt en je vaardigheden wilt ontwikkelen. Het kan allemaal. Zolang je maar passie hebt voor cijfers, een klein beetje creatief bezig bent en interesse hebt in communicatie/online marketing. Sta je ingeschreven bij de kvk of wil je inschrijven? De kosten zijn aftrekbaar bij de belasting wanneer je ingeschreven staat als ondernemer ;).

Hey toekomstige advertentie expert!

Wil jij meer informatie over hoe je zelfstandig advertentie expert kan worden? Laat hieronder je gegevens achter en je krijgt snel van mij mail!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.