jouw online marketeer Socialmedia-advertising

Wil jij online een groter bereik? Opvallende online campagnes tegen een lage prijs? Zet Facebook en/of Instagram advertising in!

Facebook en Instagram advertising

Het adverteren op Facebook en Instagram is super effectief om jouw bedrijf flink op te schalen. Ben jij goed actief op deze kanalen en wil jij nog meer zichtbaar zijn, e-mailadressen verzamelen en uiteindelijk jouw dienst of producten verkopen? En ben jij klaar voor de volgende stap? Vergroot je bereik met socialmedia-advertising.

social advertising 1 op 1 workshop

Mijn expertise is online marketing en ik ben gespecialiseerd in advertising. Met mijn know-how en ervaring die ik voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kan ik ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Ik zorg ervoor dat jouw campagnes succesvol zijn en houd daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan mij uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Wil je net zoals Suzanne dat je
advertenties talloze leads opleveren?

Suzanne van Duijn

“Adverteren op social media was altijd iets dat ik niet 100% begreep, en als ik iemand ervoor inhuurde had ik geen idee waar ik nu mijn geld aan uitgaf. Dat is bij Robin heel anders. Ze schetste voor we begonnen al een duidelijk plan, zodat ik wist waar we aan begonnen en ik er alle vertrouwen in had. De maandelijkse rapportage is heel fijn! Ze doet wat ze zegt. Daarbij hebben de advertenties mij talloze leads opgeleverd, en we zijn pas net begonnen eigenlijk. Robin neemt je het werk uit handen, maar wel op een manier dat je nog weet wat er gebeurt. Heel erg fijn!”

Suzanne | Vrije Meid

Facebook & Instagram advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de bestelling plaatst ga ik direct aan de slag zodat binnen 2 weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw online marketeer verzorgt:

betaling per maand

+ eenmalig opstartkosten van €100,-
450 maand
  • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. advertenties een grotere doelgroep bereikt
  • de juiste doelgroepselecties. Zodat jouw advertenties getoond worden aan mensen waarvoor ze daadwerkelijk interessant zijn. Hiermee verlaag je de kosten en verhoog ik de opbrengst.
  • jouw advertentieteksten, waar jouw doelgroep zich in herkent en actie door onderneemt.
  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van een Trello-bord.
  • Je hebt toegang tot je eigen Trello-bord, waar alle acties staan verzameld, zodat je precies weet waar je aan toe bent, en waar we ons bevinden in het proces. Het Trello-Bord werkt zowel als een to-do lijst als een verzameling voor alle communicatie en data.
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leer ik jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met mijn advies lever jij de beelden aan en ik de tekst. Daarna komt de campagne online en zorg ik ervoor dat de campagne optimaal presteert door hem te monitoren en te optimaliseren. We werken samen doormiddel van een Trello bord. Elke twee weken ontvang je een update van mij en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen.

Robin is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze neemt de tijd voor je en helpt mij goed met het inzetten van mijn campagnes. Ik heb al flink wat mooie, nieuwe klanten mogen aantrekken en hier ben ik onwijs blij mee!

Nadine Walter

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.