Wil jij opvallen met jouw social media advertenties?​

Dagelijks komen er honderden advertenties voorbij op Social Media. Hoe zorg je ervoor dat jij hier tussen opvalt? Door mijn ervaring als advertising expert weet ik wat werkt én wat niet. De 8 succes factoren hoe je meer opvalt heb ik voor jou op een rijtje gezet!

De eerste tip vergeten de meeste ondernemers. Met de derde tip ga je verschillen maken met je advertenties. Én naast de 8 tips zijn er ook vragen in verwerkt waardoor je direct aan de slag kan en meer resultaat uit je campagnes haalt!

Klik op de knop om mijn gratis ebook en mijn wekelijkse expert tips te ontvangen!

8 social advertising tips

Met deze 8 tips…

social advertising 1 op 1 workshop

jouw online marketeer

Mijn naam is Robin van Leeuwen, jouw online marketeer die gespecialiseerd is in advertising. Wanneer het aankomt op het bedenken van campagnes ben ik een echte creatieveling, terwijl ik weer een enorme nerd kan zijn om op de hoogte te blijven van alle innovaties in de online wereld.

Robin van Leeuwen

Wat klanten over jouw online marketeer zeggen

Iep Bergsma

Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Robin al direct naar voren. Robin heeft mijn ads geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week kreeg ik een overzicht en een daarbijbehorende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking!

Iep Bergsma

Een hele fijne samenwerking gehad met Robin. Ze is communicatief sterk en reageert snel. Wekelijks update ze je met de statistieken zodat je inzicht hebt in de resultaten. Ook denkt ze met je mee over de opzet van bestaande of nieuwe campagnes. Super fijn!

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris

Hey jij!

Verdwijn je nou met lege handen? Dat hoeft niet, ik heb voor jou 8 tips socialmedia- advertising tips! Praktische tips waarmee je direct aan de slag kan! Én erna ontvang je nog meer fijne tips hoe je online meer zichtbaar kan zijn. Download hem nu!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.