Ben jij iemand die heel graag zelfstandig aan de slag wil als professionele online advertising specialist?

Droom jij ervan...

Om een expert te worden op het gebied van online marketing? Wil jij je ontwikkelen als online advertentie expert? 

Maar…

 • je hebt nog te weinig ervaring;
 • je wilt graag leren en werken;
 • je weet nog niet of je wilt verdiepn in socialmedia-ads of Google Ads;

Weet je dat je niet de enige bent...?

Toen ik net voor mezelf begon als freelancer had ik de kennis van adverteren, maar wilde dit graag uitbreiden. Voordat ik voor klanten ging werken wilde ik nog net meer kennis hebben dan ik al had. Zodat ik 100% zeker alles wist over adverteren. In de loop der tijd als freelancer heb ik mijn kennis uitgebreid met coaching en nog meer cursussen.

Na de verschillende cursussen, coaching en de ervaringen die ik opgedaan heb ik als expert de JOM Academy opgericht. 

Mijn kennis is continue ontwikkelingen en al deze kennis van mijn ervaring als online advertising expert heb ik in een opleiding samengevoegd. Want je bent niet de enige wanneer je voor jezelf start dat je graag nog even je kennis uitbreid om zo jouw klant op de beste manier te helpen.

Facebook account geblokkeerd

Robin: “Mijn expertise is online marketing en ik ben gespecialiseerd in advertising. Met mijn know-how en ervaring die ik voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kan ik ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden”. 

Lotte: “In de afgelopen 9 jaar heb ik Google adverteren campagnes gedraaid van € 100 tot € 1.000.000 per maand in verschillende internationale markten waaronder: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Zweden”.

JOM Academy

De advertising opleiding bestaat uit 6 world-class modules met al onze up-to-date (!) kennis, how to’s en strategieën.

In de tussentijd implementeer je de lessen uit de modules bij een bedrijf. Het is aan (de ondernemer in) jou of je dit voor een vergoeding doet of gratis.

Het is een online marketing traject waarin je binnen 10 weken opgeleid wordt tot een online advertising expert.
 
Je hebt 1 jaar toegang tot de opleiding.
 
Na de JOM Academy kan je voor jouw online marketeer werken als advertising expert of eventueel je eigen weg kiezen dat is aan jou!

Advertising expert opleiding | 3 maanden

997 ex. BTW
 • 1. Strategisch fundament: de basis van elk bedrijf
 • 2. Website: hoe maak je een money making machine ipv visitekaartje
 • 3. Meten is weten: Google Analytics & Tag Manager instellen t.b.v. data-gedreven advertentiecampagnes
 • 4. Social Ads: wordt gespecialiseerd in Facebook & Instagram Ads
 • 5. Google Ads: hoe start je met adverteren in de Google zoekmachine (basis instellingen, strategie en optimalisatie)
 • 6. Ondernemerschap: een starters-kit zodat je meteen je (side-) business kunt starten. Van inschrijving bij de KvK, je eerst factuur versturen tot belastingaangifte en evaluaties met klanten.

Community

Na elke module kan je in het bijpassend bord jouw vragen stellen! Er zijn geen domme vragen én je kan alles vragen wat je wilt. Deze zullen afhankelijk van de vraag beantwoorden via een video of tekstuele uitleg, zodat we anderen ook kunnen helpen met jouw vraag.

Ben jij...

🔎 Je bent op dit moment student en wil graag als online marketeer je geld verdienen.

🔎 Je bent klaar voor een loonbaan switch naar (zelfstandig) online marketeer.

🔎 In je vrije uurtjes verdien je al wat bij als hobby online marketeer en dit wil je verder uitbreiden en professionaliseren zodat je doorgroeit naar online marketing professional.

Waarom investeren in de JOM Academy

 • Na deze opleiding heb je eigen business opportunity gecreëerd! Je kan aan de slag als online advertising expert, want tijdens de opleiding heb je ontwikkelt als expert en heb je gelijk de kennis van de opleiding toegepast!
 • Je wilt investeren in de online Academy, omdat je geld wilt verdienen als ondernemer (fulltime of parttime)
 • Na deze opleiding heb je de mogelijkheid om advertising expert te worden bij Jouw Online Marketeer Agency voor 2 dagen per week te freelancen.

Klanten

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.