LinkedIn advertenties

Is jouw product of dienst gericht op de zakelijke markt? Dan is LinkedIn het platform! Val op bij jouw doelgroep met originele campagnes

LinkedIn advertising

Misschien denk je nu: ja, maar ik hoor dat LinkedIn duur is. Het klopt dat adverteren op LinkedIn over het algemeen duurder is dan adverteren op Facebook. Maar hier staat tegenover dat je op LinkedIn direct op de zakelijk markt zit en jouw lead B2B is en dus veel meer waard kan zijn! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Onze expertise

Onze expertise is online marketing en wij zijn gespecialiseerd in advertising. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw Online Marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan Jouw Online Marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

LinkedIn advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de offerte accepteert gaan wij direct aan de slag zodat binnen 2 weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw Online mMarketeer verzorgt:

maandpakket

+ eenmalig opstartkosten van €350,-
550 per maand
  • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. advertenties een grotere doelgroep bereikt
  • de juiste doelgroepselecties. Zodat jouw advertenties getoond worden aan mensen waarvoor ze daadwerkelijk interessant zijn. Hiermee verlaag je de kosten en verhoog ik de opbrengst.
  • jouw advertentieteksten, waar jouw doelgroep zich in herkent en actie door onderneemt.
  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van het systeem Teamwork
  • Je hebt toegang tot je eigen Teamwork-bord, waar alle acties staan verzameld, zodat je precies weet waar je aan toe bent, en waar we ons bevinden in het proces. Het Teamwork-bord werkt zowel als een to-do lijst als een verzameling voor alle communicatie en data.
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

Iep Bergsma

“Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Jouw Online Marketeer al direct naar voren. JOM heeft mijn advertising geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week kreeg ik een overzicht en een daarbijbehorende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over deze samenwerking!”

Iep Bergsma

“Advertising op social media is een vak apart. Daarom werd het voor mijzelf steeds lastiger om dit erbij te doen. Daarnaast miste ik de focus en kennis van de nieuwste features. Jouw Online Marketeer neemt dit uit handen en daardoor halen we goede resultaten voor mijn opdrachtgevers. Ik heb er zelf dus weinig omkijken naar behalve het team van JOM van de juiste input voorzien.”

Sanne Bakker

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met ons advies lever jij de beelden aan en ik de tekst. Daarna komt de campagne online en zorgen wij ervoor dat de campagne optimaal presteert door hem te monitoren en te optimaliseren. We werken samen door middel van het systeem Teamwork. Elke twee weken ontvang je een update en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen.

Deze bedrijven gingen je voor...

F.A.Q.

[ultimate-faqs include_category='salespage-faq']