jouw online marketeer Socialmedia-advertising

Is jouw product of dienst gericht op de zakelijke markt? Dan is LinkedIn het platform! Val met originele campagnes op bij jouw doelgroep

LinkedIn advertising

Misschien denk je nu: ja, maar ik hoor dat LinkedIn duur is. Het klopt dat adverteren op LinkedIn over het algemeen duurder is dan adverteren op Facebook. Maar hier staat tegenover dat je op LinkedIn direct op de zakelijk markt zit en jouw lead B2B is en dus veel meer waard kan zijn! Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Onze expertise is online marketing en wij  zijn gespecialiseerd in advertising. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw online marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan jouw online marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

LinkedIn
advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de offerte accepteert gaan wij direct aan de slag zodat binnen 2 weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw online marketeer verzorgt:

betaling per maand

+ eenmalig opstartkosten van €350,-
550 maand
  • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. advertenties een grotere doelgroep bereikt
  • de juiste doelgroepselecties. Zodat jouw advertenties getoond worden aan mensen waarvoor ze daadwerkelijk interessant zijn. Hiermee verlaag je de kosten en verhoog ik de opbrengst.
  • jouw advertentieteksten, waar jouw doelgroep zich in herkent en actie door onderneemt.
  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van het systeem Teamwork.
  • Je hebt toegang tot je eigen Teamwork-bord, waar alle acties staan verzameld, zodat je precies weet waar je aan toe bent, en waar we ons bevinden in het proces. Het Trello-Bord werkt zowel als een to-do lijst als een verzameling voor alle communicatie en data.
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

Iep Bergsma

Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Robin al direct naar voren. Robin heeft mijn ads geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere twee weken kreeg ik een overzicht en een daarbij horende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking!

Iep Bergsma

Advertising op social media is een vak apart. Daarom werd het voor mijzelf steeds lastiger om dit erbij te doen. Daarnaast miste ik de focus en kennis van de nieuwste features. Robin neemt dit sinds enkele maanden uit handen en daardoor halen we goede resultaten voor mijn opdrachtgevers. Ik heb er zelf dus weinig omkijken naar behalve Robin van de juiste input voorzien.

Sanne Bakker

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met ons advies lever jij de beelden aan en ik de tekst. Daarna komt de campagne online en zorgen wij ervoor dat de campagne optimaal presteert door hem te monitoren en te optimaliseren. We werken samen doormiddel van het systeem Teamwork. Elke twee weken ontvang je een update en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen.

F.A.Q.

Aan jou de vraag: is het slim om zelf te zitten zwoegen en tijd en geld te investeren, terwijl een expert die van de hoed en de rand weet binnen no-time het gewenste resultaat geeft?

Ik spendeer 80% van mijn tijd in advertising, volg cursussen en lees artikelen, hierdoor weet ik alle ins en outs en ben ik up-to-date van alle kennis.

Categorie: Salespage FAQ

Door middel van interesse, demografische kenmerken en vaardigheden, kan ik jouw doelgroep specifiek maken en effectief bereiken. Ik kan heel gericht adverteren door de juiste demografische en interesse-kenmerken in te stellen. Zo zorg ik ervoor dat jouw advertenties door de juiste mensen gezien wordt.

Categorie: Salespage FAQ

Ik spendeer 80% van mijn tijd in advertising, volg cursussen en lees artikelen, hierdoor weet ik alle ins en outs en ben ik up-to-date van alle kennis. Daarnaast werk ik voor verschillende bedrijven zoals een elektrobedrijf, diverse coaches, fotografen, webshops en pr bureau.

Categorie: Salespage FAQ

Tijdens het kennismakingsgesprek, plannen we ook alvast onze maandelijkse terugkerende call in voor het bespreken van de resultaten.

Categorie: Salespage FAQ

Ik hou van transparantie en een makkelijke en eenduidige manier van communiceren. Daarom werk ik met een Trello-bord. Iedere klant heeft zijn eigen Trello-bord, waarop de afspraken, doelen, to do’s worden gecommuniceerd. Alles gegevens worden op één plek verzameld. Heb je mij dringend nodig? Dan kan je mij bereiken op info@jouwonlinemarketeer.nl .

Categorie: Salespage FAQ

Ik ga altijd met mijn klanten een samenwerking aan van minimaal 3 maanden. Het kost namelijk tijd en aandacht om een sterke advertenties op te zetten, te testen, te meten en bij te schaven waar nodig. Ik ben ervan overtuigd dat je de beste advertentieresultaten in minimaal 3 maanden behaalt en bied dus daarom alleen een samenwerking aan van minimaal 3 maanden.

Wat moet ik regelen als onze samenwerking van start gaat?
Als eerste voeg je mij toe aan Facebook Business Manager. Hierover ontvang je een mail hoe dit precies in z’n werking gaat. Daarnaast voeg je mij toe aan je Google Analytics. Hoe je mij hieraan toevoegt, wordt in diezelfde mail beschreven.

Categorie: Salespage FAQ

Zodra je klikt op de knop om met mij samen te werken en de bestelling afrondt kan ik daarna direct voor je aan de slag.

Je ontvangt van mij een vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf beter kan leren kennen en ik krijg toegang tot het advertentie-account zodat ik een analyse kan maken van de resultaten en kansen die ik zie binnen het advertentie-account.

Ook ontvang je een link waarmee je direct een afspraak kunt inplannen in mijn agenda voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Waarin we o.a. de strategie en de puntjes op de ‘i’ zetten voor onze samenwerking.

Na de call ontvang je toegang tot je eigen persoonlijke Trello bord. Hierop staan al onze afspraken, maar kan je ook precies zien welke acties er worden uitgevoerd en wanneer. Deze wordt continu geüpdatet.

Ik voer de afgesproken strategie uit en zet de desbetreffende campagnes op. Ik schrijf op maat-gemaakte advertentieteksten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het beeld en/of video aanleveren en dan gaan de advertenties aan.

De advertenties worden nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. Het is mijn streven om altijd te gaan voor een zo hoog mogelijk resultaat tegen de laagst mogelijke kosten.

Mijn optimalisaties maak ik voor jou inzichtelijk in een twee-wekelijkse update die je terug kan vinden op jouw Trello bord.

Ook plannen we een maandelijkse call in om de resultaten te bespreken en geef ik advies om de resultaten te verbeteren. Daarnaast bespreken we nieuwe acties zodat deze kunnen worden opgenomen in de campagnes.
Beschrijving van de samenwerking.

Categorie: Salespage FAQ

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.