Robin van Leeuwen

Ik weet hoe je advertenties effectief kan inzetten voor jouw bedrijf!

Mijn naam is Robin van Leeuwen, Jouw Online Marketeer, en ik ben gespecialiseerd in advertising. Wanneer het aankomt op het bedenken van campagnes ben ik een echte creatieveling, terwijl ik weer een enorme nerd kan zijn om op de hoogte te blijven van alle innovaties in de online wereld.

Ik ben begonnen als freelancer en binnen jaar heb ik mijn bedrijf uitgebreid met een team van online marketing experts! Mijn passie begon bij het analyseren van cijfers en is nu doorgegroeid naar het managen van een team en klanten aan het teamlid te koppelen wat bij hen past zodat we de perfect match hebben voor een goede samenwerking!

Jouw Online Marketeers

Bianca

Google Ads expert

Bianca: “Als ervaren Brusselse online marketing professional ben ik het eerste Belgische teamlid van Jouw Online Marketeer. Meteen na het behalen van mijn masterdiploma waagde ik mij aan het ondernemerschap door te starten als freelancer.”
 
“Sindsdien werkte ik aan tal van projecten als digital marketeer, copywriter, social media manager én docent. Intussen ben ik uitgegroeid tot een cocktail van passie, kennis en bedrevenheid.”
 
“Bij Jouw Online Marketeer vervul ik de rol van Google Ads en Social Media Ads experte, waarbij het mijn doel is om onze klanten online te laten schitteren door middel van creatieve en converterende campagnes.”
 
“Wat ik zo fijn vind aan mijn job, is dat de digitale wereld grenzen doet vervagen en je hierdoor overal ter wereld projecten kan aannemen. Omdat ik een eeuwige interesse heb in de nieuwste marketing features en trends, is de digital native in mij ook gek op de snelheid aan evoluties die deze sector kent.”
adverteren in Google

Lotte

Google Ads expert

Lotte is sinds kort weer terug verhuisd naar haar roots in Tiel! Hiervoor heeft ze 13 jaar in Rotterdam gewoond.
 
 
Ik heb Lotte leren kennen op een netwerkevent in Rotterdam van ScaleUp en het klikte meteen. We gingen al gauw samenwerken in cafeetjes. Een jaar later werd dit een echte samenwerking. In het team van Jouw Online Marketeer is ze de Google advertentie-expert.
 
Lotte: “In de afgelopen 9 jaar heb ik Google advertentiecampagnes gedraaid van € 100 tot € 1.000.000 per maand in verschillende internationale markten waaronder: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Zweden.”
Een klein persoonlijk weetje van Lotte is dat haar grootste passie Formule 1 is! 

Renske

Redactrice​

Renske: “Als tekstregisseur ga ik dagelijks kopje-onder in het geschreven woord: van e-books tot manuscripten en… inderdaad, advertentieteksten! Voor Jouw Online Marketeer redigeer ik verschillende ads en bijbehorende landingspagina’s, zodat ze een eigen unieke taal, woorden en tone of voice hebben, die helemaal aansluiten bij de ondernemer zelf. Ik houd hierin heel erg van de afwisseling!”
 
“Oorspronkelijk kom ik uit Zeeuws-Vlaanderen, maar ondertussen woon ik alweer ruim zes jaar in Dordrecht. Dat Zeeuwse kan ik echter niet goed verstoppen, want iedereen hoort nog steeds ‘iets van een accent’ als ik praat, maar weet het nooit te plaatsen. 😉 Omdat mijn werk vooral veel zittend plaatsvindt, probeer ik in mijn vrije tijd zo veel mogelijk te bewegen, waaronder zwemmen en boksen. Onder het genot van een Belgisch blond biertje kan ik eindeloos blijven praten over Salvador Dalí, metalbands en Netflix-series als Lucifer en Sherlock Holmes. Gooi er een grapje tussen van Bert Visscher of Ronald Goedemondt en we zijn vrienden.”

Sandra

Socialmedia Ads expert

Sandra woont in Amsterdam en is socialmedia advertising expert bij Jouw Online Marketeer. 
 
Sandra heeft voor verschillende reclamebureaus gewerkt waardoor ze veel ervaring heeft op het gebied van (online) marketing.  Ze heeft gewerkt voor klanten als Douwe Egberts, Heineken en Disney. 
 
Naast haar passie voor online marketing heeft ze heel veel liefde voor haar dochter. Door haar dochter heeft ze de stap gezet om aan de slag te gaan als zelfstandig advertentie expert om zo meer vrijheid te ervaren. 
 
Sandra: “Ik vind het een onwijs toffe uitdaging om voor een betere online zichtbaarheid te zorgen van verschillende ondernemers. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat de advertenties van onze klanten opvallen en scoren!”

Sanne

Socialmedia Ads expert

Sanne woont in Eindhoven en is sinds juni teamlid van Jouw Online Marketeer. Ze werkt nu nog voor een werkgever, maar uiteindelijk wil ze 100% overstappen om te freelancen. Werken waar en wanneer ze wil! 
 
Sanne is super leergierig en heeft ook de JOM Academy doorlopen. Elk teamlid van Jouw Online Marketeer heeft dit gedaan zodat we samen dezelfde beste kwaliteit leveren aan de klant.
 
Sanne: “Als ervaren onlinemarketing-professional ondersteun ik de klanten van Jouw Online Marketeer met het opzetten, monitoren en optimaliseren van socialmedia-campagnes. In de afgelopen jaren heb ik als online marketeer gewerkt en mij gespecialiseerd in het adverteren op social media voor allerlei verschillende bedrijven. Met mijn kennis en ervaring help ik jou om jouw doelen te bereiken door middel van adverteren.” 

Stefanie

Socialmedia Ads expert

Stefanie: “Als ervaren freelance online marketeer help ik Jouw Online Marketeer met het opzetten, beheren en optimaliseren van Facebook- & Instagramcampagnes. Daarnaast help ik klanten met het vormgeven van hun ads, en voor sommigen neem ik de creatie van organische content ook uit handen.”
 
“Het is mijn missie om organisaties die de wereld een beetje mooier willen maken, zoals non-profits, sociale ondernemingen en duurzame brands, te helpen groeien.”
 
“Ik werk remote, en op dit moment vind je me in het geweldige Berlijn. Wat ik zo leuk vind aan deze stad: het ademt kunst, fijne mensen, veel groen en er is simpelweg zoveel te zien en doen. Verder ben ik gek op design/kunst, dansen, hiken, koken/eten, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben heel graag in de natuur, maar houd dus ook van de hustle and bustle van drukke steden.”
 
Stefanie heb ik leren kennen via een oproepje van mij op LinkedIn. Omdat er een klik was, zijn we gaan samenwerken en dat bevalt enorm. Laatst kwam ik er trouwens achter dat mijn tante met haar moeder voor hetzelfde bedrijf werkt! Hoe klein is de wereld wel niet. 😉

Wat klanten over jouw online marketeer zeggen

Iep Bergsma

Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Robin al direct naar voren. Robin heeft mijn ads geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week kreeg ik een overzicht en een daarbijbehorende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking!

Iep Bergsma

Een hele fijne samenwerking gehad met Robin. Ze is communicatief sterk en reageert snel. Wekelijks update ze je met de statistieken zodat je inzicht hebt in de resultaten. Ook denkt ze met je mee over de opzet van bestaande of nieuwe campagnes. Super fijn!

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan om te weten hoe jij online advertising het beste in kan zetten?