robin van leeuwen

Ik heb geleerd hoe je advertenties effectief kan inzetten voor jouw bedrijf!

Mijn naam is Robin van Leeuwen, jouw online marketeer die gespecialiseerd is in advertising. Wanneer het aankomt op het bedenken van campagnes ben ik een echte creatieveling, terwijl ik weer een enorme nerd kan zijn om op de hoogte te blijven van alle innovaties in de online wereld.

Jouw online marketeer is uitgegroeid tot een bureau en bestaat nu uit meerdere advertentie experts!

CLO_2575

jouw online marketeers

Lotte Schoots

Als ervaren online marketing professional ondersteun ik parttime het team van Jouw Online Marketeer bij de groei en doorontwikkeling als hoogkwalitatieve online advertising bureau.

In de afgelopen 9 jaar heb ik Google adverteren campagnes gedraaid van € 100 tot € 1.000.000 per maand in verschillende internationale markten waaronder: België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland, de Verenigde Staten en Zweden.

Malou Visser

Als ervaren online marketing professional ondersteun ik parttime het team van Jouw Online Marketeer waarbij ik hoogkwalitatieve online social media campagnes oplever.

In de afgelopen 10 jaar heb ik als online content specialist gewerkt voor o.a. het MSC-keurmerk, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, The Greenery, SFYN Den Haag, Het Nationale Theater en het Zuiderstrandtheater. 

Wie weet help ik jou binnenkort met jouw social media campagnes!

Stefanie

Stefanie Rensink

Als ervaren online marketing professional ondersteun ik parttime het team van Jouw Online Marketeer met het opzetten, beheren en optimaliseren van Facebook- & Instagramcampagnes.

Naast social media advertising, ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van data-driven socialmediastrategieën en het creëren van engaging online content. Mijn brede kennis zorgt ervoor dat ik je goed kan helpen met het bereiken van jouw ideale klant, op het juiste moment en met een passende boodschap die aanzet tot actie.

PS. Ik richt mij vooral op bedrijven die zich inzetten voor mens en milieu. Klinkt dat als een goede match? Dan hoor ik heel graag van je!

Wat klanten over jouw online marketeer zeggen

Iep Bergsma

Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Robin al direct naar voren. Robin heeft mijn ads geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week kreeg ik een overzicht en een daarbijbehorende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking!

Iep Bergsma

Een hele fijne samenwerking gehad met Robin. Ze is communicatief sterk en reageert snel. Wekelijks update ze je met de statistieken zodat je inzicht hebt in de resultaten. Ook denkt ze met je mee over de opzet van bestaande of nieuwe campagnes. Super fijn!

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan om te weten hoe jij socialmedia-advertising het beste in kan zetten?

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.