Meet het team van Jouw Online Marketeers

Bianca

Google Ads expert

Bianca: “Als ervaren Brusselse online marketing professional ben ik het eerste Belgische teamlid van Jouw Online Marketeer. Meteen na het behalen van mijn masterdiploma waagde ik mij aan het ondernemerschap door te starten als freelancer.”
 
“Sindsdien werkte ik aan tal van projecten als digital marketeer, copywriter, social media manager én docent. Intussen ben ik uitgegroeid tot een cocktail van passie, kennis en bedrevenheid.”
 
“Bij Jouw Online Marketeer vervul ik de rol van Google Ads en Social Media Ads experte, waarbij het mijn doel is om onze klanten online te laten schitteren door middel van creatieve en converterende campagnes.”
 
“Wat ik zo fijn vind aan mijn job, is dat de digitale wereld grenzen doet vervagen en je hierdoor overal ter wereld projecten kan aannemen. Omdat ik een eeuwige interesse heb in de nieuwste marketing features en trends, is de digital native in mij ook gek op de snelheid aan evoluties die deze sector kent.”

Mitchel

SEA & SEO expert

Als ervaren online marketeer help ik ondernemers met het verbeteren van de naamsbekendheid en online vindbaarheid via zoekmachine optimalisatie en paid advertising. Ik werk met een transparante werkwijze en zorg voor knallende resultaten. 

Ontwikkelingen in online marketing land volgen elkaar in rap tempo op. Als echte tech fanaat vind ik het leuk om de laatste ontwikkelingen in de gaten te houden. Het helpt me om kansen op tijd te signaleren en vooral het speelveld te begrijpen. 

Wat ik gaaf vind aan mijn werk is dat veel meetbaar is. Je ziet vaak snel of campagnes goede resultaten opleveren of dat je moet bijsturen. Gaaf om in deze data te duiken, analyses te maken en hypotheses te testen.

Renske

Redactrice​

Renske: “Als tekstregisseur ga ik dagelijks kopje-onder in het geschreven woord: van e-books tot manuscripten en… inderdaad, advertentieteksten! Voor Jouw Online Marketeer redigeer ik verschillende ads en bijbehorende landingspagina’s, zodat ze een eigen unieke taal, woorden en tone of voice hebben, die helemaal aansluiten bij de ondernemer zelf. Ik houd hierin heel erg van de afwisseling!”
 
“Oorspronkelijk kom ik uit Zeeuws-Vlaanderen, maar ondertussen woon ik alweer ruim zes jaar in Dordrecht. Dat Zeeuwse kan ik echter niet goed verstoppen, want iedereen hoort nog steeds ‘iets van een accent’ als ik praat, maar weet het nooit te plaatsen. 😉 Omdat mijn werk vooral veel zittend plaatsvindt, probeer ik in mijn vrije tijd zo veel mogelijk te bewegen, waaronder zwemmen en boksen. Onder het genot van een Belgisch blond biertje kan ik eindeloos blijven praten over Salvador Dalí, metalbands en Netflix-series als Lucifer en Sherlock Holmes. Gooi er een grapje tussen van Bert Visscher of Ronald Goedemondt en we zijn vrienden.”

Robin

Robin

Online Marketeer

Robin: “Als ervaren online marketeer ben ik gespecialiseerd in socialmedia organische en betaald. Waarbij mijn kracht ligt bij data, analyseren en het totaal plaatje zien.
 
Online marketing vult elkaar aan, het is meetbaar en dat vind ik er extra leuk aan! Meten is weten.

Sandra

Socialmedia Ads expert

Sandra woont in Amsterdam en is socialmedia advertising expert bij Jouw Online Marketeer. 
 
Sandra heeft voor verschillende reclamebureaus gewerkt waardoor ze veel ervaring heeft op het gebied van (online) marketing.  Ze heeft gewerkt voor klanten als Douwe Egberts, Heineken en Disney. 
 
Naast haar passie voor online marketing heeft ze heel veel liefde voor haar dochter. Door haar dochter heeft ze de stap gezet om aan de slag te gaan als zelfstandig advertentie expert om zo meer vrijheid te ervaren. 
 
Sandra: “Ik vind het een onwijs toffe uitdaging om voor een betere online zichtbaarheid te zorgen van verschillende ondernemers. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat de advertenties van onze klanten opvallen en scoren!”

Wat klanten over jouw online marketeer zeggen

Iep Bergsma

Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Robin al direct naar voren. Robin heeft mijn ads geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week kreeg ik een overzicht en een daarbijbehorende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over onze samenwerking!

Iep Bergsma

Een hele fijne samenwerking gehad met Robin. Ze is communicatief sterk en reageert snel. Wekelijks update ze je met de statistieken zodat je inzicht hebt in de resultaten. Ook denkt ze met je mee over de opzet van bestaande of nieuwe campagnes. Super fijn!

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris

Wil je vrijblijvend een kennismakingsgesprek aangaan om te weten hoe jij online advertising het beste in kan zetten?