jouw online marketeer Socialmedia-advertising

Wil jij online een groter bereik? Op vallen met visuele advertenties? Zet jouw online marketeer in en val op bij jouw doelgroep!

Pinterest advertising

De visuele zoekmachine die inspeelt op de oriëntatie van jouw doelgroep. Pinterest-gebruikers doen creatieve ideeën op en pinnen deze op verschillende virtuele prikborden. Adverteren op Pinterest is ook een mooie tool om je te onderscheiden van je concurrent, omdat er nog vrij weinig wordt geadverteerd op Pinterest door bedrijven. Het adverteren op Pinterest is super effectief om de zichtbaarheid en naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

social advertising 1 op 1 workshop

Mijn expertise is online marketing en ik ben gespecialiseerd in advertising. Met mijn know-how en ervaring die ik voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kan ik ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Ik zorg ervoor dat jouw campagnes succesvol zijn en houd daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan mij uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Om de beste resultaten uit Pinterest te behalen werkt Jouw Online Marketeer samen met Jody van de PinAcademie

“Dagelijks zie ik bedrijven kansen missen op Pinterest. Veel maandelijkse kijkers op Pinterest hebben, zegt helemaal niets over het aantal kliks naar de website. En dat is waar het om draait, bezoekers naar de website. En dat is precies de kracht van Pinterest: organische bezoekers naar de website brengen. Na een analyse van het Pinterestaccount zie ik al heel snel kansen en mogelijkheden voor meer kliks, meer verkoop en meer omzet uit Pinterest”.

Jody | PinAcademie

Pinterest advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Wanneer we voor jouw bedrijf gaan adverteren op Pinterest betekent dat PinAcademie de organische pins voor het bedrijf uithanden neemt.

betaling per maand

+ eenmalig opstartkosten van €650,-
750 maand
 • een plan van aanpak: hoe jouw bedrijf opvalt in de visuele zoekmachine waarbij 1 tot 3 pins per dag worden ingepland.
 • continue groei van websitebezoekers en verkopen
 • ontwikkelen van pins bij oude en nieuwe content waarbij gebruikt wordt gemaakt van aangeleverde content.
 • SEO Proof pins op basis van goede pintitels en pinbeschrijvingen
 • volledige ontzorging van jouw zakelijke Pinterest account
 • maandelijkse rapportage over voortgang.

betaling per maand

+ eenmalig opstartkosten van €350,-
550 maand
 • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. advertenties een grotere doelgroep bereikt
 • de juiste doelgroepselecties. Zodat jouw advertenties getoond worden aan mensen waarvoor ze daadwerkelijk interessant zijn.
 • jouw organische pins worden ingezet als advertenties.
 • alle communicatie op een plek in het programma Teamwork
 • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer zichtbaarheid en meer website bezoekers te genereren.
 • maandelijkse rapportage met zoom call

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou gaan PinAcademie en Jouw Online Marketeer ervoor zorgen dat je optimaal resultaat haalt uit jouw Pinterest account. Door middel van een aantal stappen leer wij jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met onze advies lever jij de beelden aan en wij de teksten. Daarna worden de pins gepind en van de organische pins worden sommige ingezet als advertentie om ervoor te zorgen dat de campagne optimaal presteert monitoren en optimaliseren wij de campagnes. We werken samen doormiddel van het programma Teamwork. Elke twee weken ontvang je een update van het team en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen.

Robin is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze neemt de tijd voor je en helpt mij goed met het inzetten van mijn campagnes. Ik heb al flink wat mooie, nieuwe klanten mogen aantrekken en hier ben ik onwijs blij mee!

Nadine Walter

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.