PINTEREST ADVERTISING

Wil jij online een groter bereik? Opvallende online campagnes tegen een lage prijs? Zet het team van Jouw Online Marketeer in en val op bij jouw doelgroep!

Pinterest advertising

De visuele zoekmachine die inspeelt op de oriëntatie van jouw doelgroep. Pinterest-gebruikers doen creatieve ideeën op en pinnen deze op verschillende virtuele prikborden. Adverteren op Pinterest is ook een mooie tool om je te onderscheiden van je concurrent, omdat er nog vrij weinig wordt geadverteerd op Pinterest door bedrijven. Het adverteren op Pinterest is super effectief om de zichtbaarheid en naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Onze expertise

Onze expertise is online marketing en wij zijn gespecialiseerd in advertising. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw Online Marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan Jouw Online Marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Om de beste resultaten uit Pinterest te behalen is het belangrijk dat Pinterest organisch goed en actief wordt ingezet door het bedrijf.

Pinterest advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Wanneer we voor jouw bedrijf gaan adverteren op Pinterest is het belangrijk dat de pins sprekend, creatief en goed aansluiten bij de doelgroep. Daarom is het belangrijk dat het bedrijf een goede vormgever in dienst heeft of de vormgeving uit handen geeft aan Jouw Online Marketeer.

maandpakket

+ eenmalig opstartkosten van €350,-
650 per maand
  • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. advertenties een grotere doelgroep bereikt
  • de juiste doelgroepselecties. Zodat jouw advertenties getoond worden aan mensen waarvoor ze daadwerkelijk interessant zijn. Hiermee verlaag je de kosten en verhoog ik de opbrengst.
  • jouw organische pins worden ingezet als advertenties.
  • alle communicatie op een plek in het programma Teamwork
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

  • maandelijkse rapportage met zoom call

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met ons advies lever jij de beelden aan en ik de tekst. Daarna komt de campagne online en zorgen wij ervoor dat de campagne optimaal presteert door hem te monitoren en te optimaliseren. We werken samen door middel van het systeem Teamwork. Elke twee weken ontvang je een update en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen.

Samenwerken met Jouw Online Marketeer is fijn. Ze nemen de tijd voor je en helpen mij goed met het inzetten van mijn campagnes. Ik heb al flink wat mooie, nieuwe klanten mogen aantrekken en hier ben ik onwijs blij mee!

Nadine Walter

F.A.Q.

[ultimate-faqs include_category='salespage-faq']