Social media advertising

Wil jij online een groter bereik? Opvallende online campagnes prijs? Zet het team van Jouw Online Marketeer in en val op bij jouw doelgroep!

Adverteren op social media

Online advertenties zijn ook wel de advertenties van vroeger in de krant, nu zichtbaar op social media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat en TikTok.

Doordat het online is, is er veel bruikbare data, waardoor het mogelijk wordt om gericht te adverteren op (o.a.) interesses, gedrag en demografische gegevens. Door deze data, opvallende teksten en Visuals maakt het adverteren op social media interessant en waardevol.

Wij helpen we je graag bij het opzetten, onderhouden en optimaliseren van je social media advertentie strategie.

Onze expertise

Onze expertise is online marketing en wij zijn gespecialiseerd in advertising. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw Online Marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan Jouw Online Marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Wat klanten over jouw online marketeer zeggen

Suzanne van Duijn

“Adverteren op social media was altijd iets dat ik niet 100% begreep, en als ik iemand ervoor inhuur had ik geen idee waar ik nu mijn geld aan uitgaf. Dat is bij Jouw Online Marketeer heel anders. Ze schetsten voor we begonnen al een duidelijk plan, zodat ik er alle vertrouwen in had. De maandelijkse rapportage is heel fijn! Ze doen wat ze zeggen. Daarbij hebben de advertenties mij talloze leads opgeleverd. Heel erg fijn!”

Suzanne van Duijn

“Door de expertise van Jouw Online Marketeer in Social Advertising nemen ze mij zoveel werk uit handen! Een advies voor alle ondernemers: is dit niet je core business, ga het dan uitbesteden! Dit kost je te veel tijd en JOM is hierin wél een expert. Ze handelen snel, sparren met je mee en geven duidelijk aan hoe we het aan gaan pakken.”

Valerie Communiceert

Valerie Communiceert

Social media advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de offerte accepteert gaan wij direct aan de slag zodat binnen twee weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw Online Marketeer verzorgt:

maandpakket

minimale afname van 6 maanden
650 per maand per platform*
  • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. advertenties een grotere doelgroep bereikt
  • de juiste doelgroepselecties. Zodat jouw advertenties getoond worden aan mensen waarvoor ze daadwerkelijk interessant zijn. Hiermee verlaag je de kosten en verhoog ik de opbrengst.
  • *advertentie op de platform Instagram/Facebook of Pinterest of LinkedIn
  • jouw advertentieteksten, waar jouw doelgroep zich in herkent en actie door onderneemt.
  • minimaal 2 campagnes die maandelijks draaien om meer zichtbaarheid, leads en verkopen te genereren.
  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van het systeem Teamwork
  • Je hebt toegang tot je eigen Teamwork-bord, waar alle acties staan verzameld, zodat je precies weet waar je aan toe bent, en waar we ons bevinden in het proces. Het Teamwork-bord werkt zowel als een to-do lijst als een verzameling voor alle communicatie en data.
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met ons advies lever jij de beelden aan en wij de teksten. Daarna komt de campagnes online en zorgen wij ervoor dat de campagne optimaal presteert door hem te monitoren en te optimaliseren. We werken samen door middel van het systeem Teamwork. Elke twee weken ontvang je een update en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call  inplannen.

Deze bedrijven gingen je voor...

Iep Bergsma

“Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Jouw Online Marketeer al direct naar voren. JOM heeft mijn advertising geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week kreeg ik een overzicht en een daarbijbehorende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over deze samenwerking!”

Iep Bergsma

“Advertising op social media is een vak apart. Daarom werd het voor mijzelf steeds lastiger om dit erbij te doen. Daarnaast miste ik de focus en kennis van de nieuwste features. Jouw Online Marketeer neemt dit uit handen en daardoor halen we goede resultaten voor mijn opdrachtgevers. Ik heb er zelf dus weinig omkijken naar behalve het team van JOM van de juiste input voorzien.”

Sanne Bakker

F.A.Q.

De meest gestelde vragen

Door middel van interesse, demografische kenmerken en vaardigheden, kunnen we jouw doelgroep specifiek maken en effectief bereiken. Wij kunnen heel gericht adverteren door de juiste demografische en interesse-kenmerken in te stellen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw advertenties door de juiste mensen gezien wordt.

Wij zijn 100% gespecialiseerd in advertising, volgen cursussen en houden laatste trends bij, hierdoor weten wij alle ins en outs en zijn wij up-to-date van alle kennis. Daarnaast werken wij voor verschillende bedrijven o.a. voor een elektrobedrijf, diverse coaches, fotografen, webshops en pr bureau. Dit zorgt ervoor dat onze kennis optimaal is in elke branche.

Wij van Jouw Online Marketeer houden van transparantie en een makkelijke en eenduidige manier van communiceren. Daarom werken wij met het programma Teamwork. Iedere klant heeft zijn eigen Teamwork-project, waarop de afspraken, doelen, to do’s worden gecommuniceerd. Alles gegevens worden op één plek verzameld. Je kan via je mail hierop gemakkelijk beantwoorden zodat je niet altijd hoeft in te loggen.

We communiceren in Teamwork en elke maand geven we een maand analyse. Wanneer je deze ontvangt plannen we gelijk de maandelijkse call in om de resultaten te bespreken.

Wij gaan altijd met klanten een samenwerking aan van minimaal 3 maanden. Het kost namelijk tijd en aandacht om een sterke advertenties op te zetten, te testen, te meten en bij te schaven waar nodig. Ik, Robin, ben ervan overtuigd dat je de beste advertentieresultaten in minimaal 3 maanden behaalt en bied dus daarom alleen een samenwerking aan van minimaal 3 maanden.

Wat moet ik regelen als onze samenwerking van start gaat?
Als eerste voeg je mij ons aan Facebook Business Manager. Hierover ontvang je een mail hoe dit precies in z’n werking gaat. Daarnaast voeg ons mij toe aan je Google Analytics. Hoe je mij hieraan toevoegt, wordt in diezelfde mail beschreven.

Zodra je de offerte accepteert gaan wij direct een samenwerking aan.

Je ontvangt een uitnodiging voor Teamwork waarin we je verwelkomen met daarbij een vragenlijst zodat wij jou en je bedrijf beter kan leren kennen en wij krijgen toegang tot het advertentie-account zodat ik een analyse kan maken van de resultaten en kansen die wij zie binnen het advertentie-account.

Op basis van de vragen wordt er een strategie gemaakt door een teamlid van Jouw Online Marketeer en wordt er direct een zoom call ingeplant. Waarin we o.a. de strategie en de puntjes op de ‘i’ zetten voor onze samenwerking.

In Teamwork staan al onze afspraken, maar kan je ook precies zien welke acties er worden uitgevoerd en wanneer. Deze wordt continu geüpdatet.

Wij voeren de afgesproken strategie uit en zet de desbetreffende campagnes op. We schrijven op maat-gemaakte advertentieteksten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het beeld en/of video aanleveren en dan gaan de advertenties aan.

De advertenties worden nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. Het is onze streven om altijd te gaan voor een zo hoog mogelijk resultaat tegen de laagst mogelijke kosten.

Mijn optimalisaties maak ik voor jou inzichtelijk in een twee-wekelijkse update die je terug kan vinden op jouw Teamwork project.

Ook plannen we een maandelijkse call in om de resultaten te bespreken en geven we je advies om de resultaten te verbeteren. Daarnaast bespreken we nieuwe acties zodat deze kunnen worden opgenomen in de campagnes.