Hoe ziet de samenwerking eruit?

Zodra je klikt op de knop om met mij samen te werken en de bestelling afrondt kan ik daarna direct voor je aan de slag.

Je ontvangt van mij een vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf beter kan leren kennen en ik krijg toegang tot het advertentie-account zodat ik een analyse kan maken van de resultaten en kansen die ik zie binnen het advertentie-account.

Ook ontvang je een link waarmee je direct een afspraak kunt inplannen in mijn agenda voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Waarin we o.a. de strategie en de puntjes op de ‘i’ zetten voor onze samenwerking.

Na de call ontvang je toegang tot je eigen persoonlijke Trello bord. Hierop staan al onze afspraken, maar kan je ook precies zien welke acties er worden uitgevoerd en wanneer. Deze wordt continu geüpdatet.

Ik voer de afgesproken strategie uit en zet de desbetreffende campagnes op. Ik schrijf op maat-gemaakte advertentieteksten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het beeld en/of video aanleveren en dan gaan de advertenties aan.

De advertenties worden nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. Het is mijn streven om altijd te gaan voor een zo hoog mogelijk resultaat tegen de laagst mogelijke kosten.

Mijn optimalisaties maak ik voor jou inzichtelijk in een twee-wekelijkse update die je terug kan vinden op jouw Trello bord.

Ook plannen we een maandelijkse call in om de resultaten te bespreken en geef ik advies om de resultaten te verbeteren. Daarnaast bespreken we nieuwe acties zodat deze kunnen worden opgenomen in de campagnes.
Beschrijving van de samenwerking.

Categorie: Salespage FAQ

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *