jouw online marketeer Socialmedia-advertising

Vacature Advertising Specialist

Wij zijn op zoek naar online marketeers én of online marketeers to be! Interesse?

Advertising Specialist

Voor Jouw Online Marketeer zoeken we een Advertising Specialist die alles wil gaan leren over het neerzetten van ijzersterke social media strategieën voor onze klanten én hoe deze door te vertalen naar resultaatgerichte campagnes.

Als Advertising Specialist bij Jouw Online Marketeer help je onze klanten met behulp van social advertising of google advertising om hun doelstellingen te bereiken. Je weet hoe je strategieën opbouwt en hoe dit over te brengt op klanten. Je neemt de advertenties van klanten van a tot z uithanden.  Je weet hoe je een campagne opzet, optimaliseert en analyseert van campagnes op Facebook, Instagram of Google.

We zijn een jong bedrijf en de knapste koppen werken elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Janice, Vrije Meid, Prokeur en Bert Sieraden. Van kleine bedrijven tot midden grote bedrijven. B2C webshops, coachingsbedrijf of bedrijven die diensten leveren aan bedrijven. We willen het liefst de meest getalenteerde experts aan boord, maar we zijn ook op zoek naar de perfecte JOM-fit. Iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een betere wereld. Iemand die vooruit kijkt, het podium durft te pakken.

JIJ:

 • Bent afgestudeerd aan een HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van (digital) marketing;
 • Hebt al enige ervaring met het draaien van campagnes via Social Media kanalen;
 • Of al enige ervaring met draaien van campagnes in Google;
 • Voelt je thuis in een online omgeving;
 • Kan in een oogwenk switchen van serious naar play;

WIJ BIEDEN:

 • Een freelance contract aan waarbij je per klant een aantal uren krijgt met een max. van 2 dagen per week;
 • Geen uurtarieven wel met pakketen. Hoe sneller jij bent hoe meer je verdient;
 • De pakketen zijn gebaseerd op een uurtarief van 30 euro ex. BTW;
 • Je wordt extra beloond op basis van je prestaties;
 • Een open cultuur;
 • De kans om je te ontwikkelen en door te groeien tot een echte professional;
 • Intensieve begeleiding en een volwaardig lidmaatschap tot het team;
 • Meedenken met de werkwijze van Jouw Online Marketeer.
 • Een keer in het kwartaal een trainingsmiddag om je expertise uit te breiden

WIE ZIJN WIJ?

Mijn naam is Robin van Leeuwen, Jouw Online Marketeer die gespecialiseerd is in advertising. Wanneer het aankomt op het bedenken van campagnes ben ik een echte creatieveling, terwijl ik weer een enorme nerd kan zijn om op de hoogte te blijven van alle innovaties in de online wereld.

Jouw Online Marketeer is uitgegroeid tot een bureau en bestaat nu uit meerdere advertentie experts! Samen brengen zorgen wij voor de leukste campagnes met de fijnste klanten.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatiebrief en cv naar robin@jouwonlinemarkteer.nl t.a.v Robin van Leeuwen. 

Stuur mij een mail voor 15 juni om bij de selectie te horen! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

social advertising 1 op 1 workshop

Mijn expertise is online marketing en ik ben gespecialiseerd in advertising. Met mijn know-how en ervaring die ik voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kan ik ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Ik zorg ervoor dat jouw campagnes succesvol zijn en houd daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan mij uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Klanten