YouTube adverteren

Heb je mooie video’s met een duidelijk doel? Wil jij meer zichtbaarheid? Dan is YouTube een fijn kanaal om op te adverteren! Wij kunnen ervoor zorgen dat we jouw ideale doelgroep bereiken.

YouTube adverteren

Met YouTube-advertenties kunnen we jouw potentiële klanten bereiken en hen aansporen om actie te ondernemen wanneer ze naar video’s op YouTube kijken of zoeken. Je betaald alleen wanneer ze interesse tonen. Klinkt best interessant toch? Plan dan nu een gesprek met mij in!

Natuurlijk is adverteren spannend. Zeker als je niet helemaal weet hoe het werkt. Vraag jij je af of het wel voor jouw bedrijf kan werken? Wij kunnen je vertellen dat advertising voor ieder bedrijf succesvol kan zijn. Mits je weet wat je aan het doen bent. 

Jij en je bedrijf zijn klaar voor een groter publiek, meer leads en meer klanten, en daar kunnen advertenties je zeker bij helpen. Ze laten je bedrijf letterlijk groeien!

Onze expertise

Onze expertise is online marketing en wij zijn gespecialiseerd in advertising. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw Online Marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan Jouw Online Marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Facebook en Instagram advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de offerte accepteert gaan wij direct aan de slag zodat binnen 2 weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw Online Marketeer verzorgt:

maandpakket

+ eenmalig opstartkosten van €350,-
550 per maand
  • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. advertenties een grotere doelgroep bereikt
  • de juiste doelgroepselecties. Zodat jouw advertenties getoond worden aan mensen waarvoor ze daadwerkelijk interessant zijn. Hiermee verlaag je de kosten en verhoog ik de opbrengst.
  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van het systeem Teamwork
  • Je hebt toegang tot je eigen Teamwork-bord, waar alle acties staan verzameld, zodat je precies weet waar je aan toe bent, en waar we ons bevinden in het proces. Het Teamwork-bord werkt zowel als een to-do lijst als een verzameling voor alle communicatie en data.
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

F.A.Q.

[ultimate-faqs include_category='salespage-faq']