jouw online marketeer Socialmedia-advertising

Google is de grootste zoekmachine, dus reden temeer om op die eerste zoekpagina te verschijnen.

Zoekmachine adverteren

Door met Google advertising zit je in een later stadium van de klantreis. Wanneer jouw potentiële klant op zoek is naar jouw dienst dan wil je natuurlijk bovenaan. Om ervoor te zorgen dat ze dan ook direct op jouw website terechtkomen kan je meer zichtbaarheid creëren door middel van zoekmachine-advertenties. Door de campagnes wordt het inzichtelijk op welke zoektermen gezocht wordt en kunnen we bepaalde zoekopdrachten laten landen op specifieke landingspagina’s van jouw bedrijf.

Onze expertise is online marketing en wij  zijn gespecialiseerd in advertising. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw online marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan jouw online marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Zoekmachine advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de bestelling plaatst ga ik direct aan de slag zodat binnen 2 weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw online marketeer verzorgt:

betaling per maand

+ opstartkosten vanaf €600,-
525 maand
  • Uitgebreide zoekwoordenanalyse, zodat jouw advertenties worden weergeven aan de juiste mensen
  • Op maat gemaakte advertentieteksten voor ieder zoekwoord. Ter verlaging van de kosten per klik en verhoging van de opbrengst Uitsluiten van niet relevante zoekwoorden dit ter verlaging van de advertentiekosten.
  • Eerdere bezoekers op je website opnieuw binnenhalen met specifieke advertenties wanneer zij opnieuw gaan zoeken in Google. Voor lagere kosten en meer klanten
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van het systeem Teamwork.

Robin is een fijn persoon om mee samen te werken. Ze neemt de tijd voor je en helpt mij goed met het inzetten van mijn campagnes. Ik heb al flink wat mooie, nieuwe klanten mogen aantrekken en hier ben ik onwijs blij mee!

Nadine Walter

De samenwerking met Robin is heel erg fijn. Ze is communicatief sterk en reageert snel. Tweewekelijkse update ze je met de statistieken, zodat je inzicht hebt in de resultaten. Ook denkt ze met je mee over de opzet van bestaande of nieuwe campagnes. Superfijn!

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leer ik jou en jouw bedrijf beter kennen. Dan wordt de online marketing fundament voor jouw bedrijf gelegd. Na deze basis worden de eerste campagnes gecreëerd en komen ze online. Wij zorgen ervoor dat je kwalitatieve campagnes hebt lopen die wij optimaliseren en analyseren. Elke maand ontvang je een maandelijks analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen. 

Robin, jouw online marketeer

Mijn naam is Robin van Leeuwen, jouw online marketeer die gespecialiseerd is in advertising. Wanneer het aankomt op het bedenken van campagnes ben ik een echte creatieveling, terwijl ik weer een enorme nerd kan zijn om op de hoogte te blijven van alle innovaties in de online wereld met name op het gebied van adverteren. 

Ik heb voorheen gewerkt bij een online marketing bureau waar ik voor grote- en kleine spelers geadverteerd heb. 

Mijn kennis heb ik verder verdiept door hier specifieke cursussen en trainingen over te volgen. Zoals de Facebook Advertentie Expert training van Birgit Luijk specifiek voor professionals en Google Ads training van Lotte Schoots.

Ik geloof in de kracht van expertise. Ik focus op een dienst waardoor ik jou en jouw bedrijf het beste resultaat kan geven, omdat mijn passie en kracht erin verwerkt is.

F.A.Q.

Aan jou de vraag: is het slim om zelf te zitten zwoegen en tijd en geld te investeren, terwijl een expert die van de hoed en de rand weet binnen no-time het gewenste resultaat geeft?

Ik spendeer 80% van mijn tijd in advertising, volg cursussen en lees artikelen, hierdoor weet ik alle ins en outs en ben ik up-to-date van alle kennis.

Categorie: Salespage FAQ

Door middel van interesse, demografische kenmerken en vaardigheden, kan ik jouw doelgroep specifiek maken en effectief bereiken. Ik kan heel gericht adverteren door de juiste demografische en interesse-kenmerken in te stellen. Zo zorg ik ervoor dat jouw advertenties door de juiste mensen gezien wordt.

Categorie: Salespage FAQ

Ik spendeer 80% van mijn tijd in advertising, volg cursussen en lees artikelen, hierdoor weet ik alle ins en outs en ben ik up-to-date van alle kennis. Daarnaast werk ik voor verschillende bedrijven zoals een elektrobedrijf, diverse coaches, fotografen, webshops en pr bureau.

Categorie: Salespage FAQ

Tijdens het kennismakingsgesprek, plannen we ook alvast onze maandelijkse terugkerende call in voor het bespreken van de resultaten.

Categorie: Salespage FAQ

Ik hou van transparantie en een makkelijke en eenduidige manier van communiceren. Daarom werk ik met een Trello-bord. Iedere klant heeft zijn eigen Trello-bord, waarop de afspraken, doelen, to do’s worden gecommuniceerd. Alles gegevens worden op één plek verzameld. Heb je mij dringend nodig? Dan kan je mij bereiken op info@jouwonlinemarketeer.nl .

Categorie: Salespage FAQ

Ik ga altijd met mijn klanten een samenwerking aan van minimaal 3 maanden. Het kost namelijk tijd en aandacht om een sterke advertenties op te zetten, te testen, te meten en bij te schaven waar nodig. Ik ben ervan overtuigd dat je de beste advertentieresultaten in minimaal 3 maanden behaalt en bied dus daarom alleen een samenwerking aan van minimaal 3 maanden.

Wat moet ik regelen als onze samenwerking van start gaat?
Als eerste voeg je mij toe aan Facebook Business Manager. Hierover ontvang je een mail hoe dit precies in z’n werking gaat. Daarnaast voeg je mij toe aan je Google Analytics. Hoe je mij hieraan toevoegt, wordt in diezelfde mail beschreven.

Categorie: Salespage FAQ

Zodra je klikt op de knop om met mij samen te werken en de bestelling afrondt kan ik daarna direct voor je aan de slag.

Je ontvangt van mij een vragenlijst zodat ik jou en je bedrijf beter kan leren kennen en ik krijg toegang tot het advertentie-account zodat ik een analyse kan maken van de resultaten en kansen die ik zie binnen het advertentie-account.

Ook ontvang je een link waarmee je direct een afspraak kunt inplannen in mijn agenda voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Waarin we o.a. de strategie en de puntjes op de ‘i’ zetten voor onze samenwerking.

Na de call ontvang je toegang tot je eigen persoonlijke Trello bord. Hierop staan al onze afspraken, maar kan je ook precies zien welke acties er worden uitgevoerd en wanneer. Deze wordt continu geüpdatet.

Ik voer de afgesproken strategie uit en zet de desbetreffende campagnes op. Ik schrijf op maat-gemaakte advertentieteksten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het beeld en/of video aanleveren en dan gaan de advertenties aan.

De advertenties worden nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. Het is mijn streven om altijd te gaan voor een zo hoog mogelijk resultaat tegen de laagst mogelijke kosten.

Mijn optimalisaties maak ik voor jou inzichtelijk in een twee-wekelijkse update die je terug kan vinden op jouw Trello bord.

Ook plannen we een maandelijkse call in om de resultaten te bespreken en geef ik advies om de resultaten te verbeteren. Daarnaast bespreken we nieuwe acties zodat deze kunnen worden opgenomen in de campagnes.
Beschrijving van de samenwerking.

Categorie: Salespage FAQ

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.