jouw online marketeer Socialmedia-advertising

Wil je naast socialmedia-advertising ook zichtbaar zijn in Google? Google is nog steeds de grootste zoekmachine, dus reden temeer om op die eerste zoekpagina te verschijnen. Hiervoor kan je zoekmachine-advertenties inzetten!

Zoekmachine adverteren

Door met Google advertising zit je in een later stadium van de klantreis. Wanneer jouw potentiële klant op zoek is naar jouw dienst dan wil je natuurlijk bovenaan. Om ervoor te zorgen dat ze dan ook direct op jouw website terechtkomen kan je meer zichtbaarheid creëren door middel van zoekmachine-advertenties. Door de campagnes wordt het inzichtelijk op welke zoektermen gezocht wordt en kunnen we bepaalde zoekopdrachten laten landen op specifieke landingspagina’s van jouw bedrijf.

social advertising 1 op 1 workshop

Mijn expertise is online marketing en ik ben gespecialiseerd in advertising. Met mijn know-how en ervaring die ik voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kan ik ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Ik zorg ervoor dat jouw campagnes succesvol zijn en houd daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan mij uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Zoekmachine advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de bestelling plaatst ga ik direct aan de slag zodat binnen 2 weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw online marketeer verzorgt:

betaling per maand

+ opstartkosten vanaf €450,-
450 maand
  • Uitgebreide zoekwoordenanalyse, zodat jouw advertenties worden weergeven aan de juiste mensen
  • Op maat gemaakte advertentieteksten voor ieder zoekwoord. Ter verlaging van de kosten per klik en verhoging van de opbrengst Uitsluiten van niet relevante zoekwoorden dit ter verlaging van de advertentiekosten.
  • Eerdere bezoekers op je website opnieuw binnenhalen met specifieke advertenties wanneer zij opnieuw gaan zoeken in Google. Voor lagere kosten en meer klanten
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van een Trello-bord.
  • Je hebt toegang tot je eigen Trello-bord, waar alle acties staan verzameld, zodat je precies weet waar je aan toe bent, en waar we ons bevinden in het proces. Het Trello-Bord werkt zowel als een to-do lijst als een verzameling voor alle communicatie en data.

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou ga ik ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leer ik jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met mijn advies lever jij de beelden aan en ik de tekst. Daarna komt de campagne online en zorg ik ervoor dat de campagne optimaal presteert door hem te monitoren en te optimaliseren. We werken samen door middel van een Trello bord. Elke twee weken ontvang je een update van mij en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen. 

Connect Online

Wil jij jouw LinkedIn posts een extra boost geven? Meer connecten met jouw LinkedIn connecties? Je ontvangt tips & tricks om je LinkedIn te boosten waardoor je gaat shinen met jouw LinkedIn posts. Schrijf je nu in!

Je gegevens zijn bij mij veilig. Lees hier mijn privacyverklaring.