Zoekmachine adverteren

Google is de grootste zoekmachine, dus reden genoeg om op die eerste zoekpagina te willen verschijnen.

Zoekmachine adverteren

Door Google advertising zit je in een later stadium van de klantreis. Wanneer jouw potentiële klant op zoek is naar jouw dienst dan wil je natuurlijk bovenaan de zoekpagina verschijnen. Om ervoor te zorgen dat ze dan ook direct op jouw website terechtkomen kan je meer zichtbaarheid creëren door middel van zoekmachine-advertenties. Door de campagnes wordt het inzichtelijk op welke zoektermen gezocht wordt en kunnen we bepaalde zoekopdrachten laten landen op specifieke landingspagina’s van jouw bedrijf.

Onze expertise

Onze expertise is online marketing en wij zijn gespecialiseerd in advertising. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw Online Marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je advertenties aan Jouw Online Marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Zoekmachine advertising

Doelgerichte campagnes, afgestemd om jouw bedrijf te laten groeien door middel van een samenwerking van minimaal 3 maanden. Vanaf het moment jij de offerte accepteert gaan wij direct aan de slag zodat binnen 2 weken jouw eerste advertentie online staat. Jouw Online Marketeer verzorgt:

betaling per maand

+ eenmalig opstartkosten van €350,-
550 maand
  • Uitgebreide zoekwoordenanalyse, zodat jouw advertenties worden weergeven aan de juiste mensen
  • Op maat gemaakte advertentieteksten voor ieder zoekwoord. Ter verlaging van de kosten per klik en verhoging van de opbrengst Uitsluiten van niet relevante zoekwoorden dit ter verlaging van de advertentiekosten.
  • Eerdere bezoekers op je website opnieuw binnenhalen met specifieke advertenties wanneer zij opnieuw gaan zoeken in Google. Voor lagere kosten en meer klanten
  • advertenties die erop gericht zijn om meer kwalitatieve leads, meer klanten en meer omzet gaan opleveren.

  • snelle en laagdrempelige contactmoment door middel van het systeem Teamwork.

“Mijn samenwerking met Jouw Online Marketeer is goed verlopen. Ze denken mee met de volgende stappen in adverteren en maken goede advertenties die hierbij passen. Daarnaast hebben ze fantastische ondersteuning op het gebied van teksten. Dit zorgt ervoor dat de advertenties het karakter van jouw bedrijf uitstralen.”

Stefan de Baat

“Een hele fijne samenwerking gehad met Jouw Online Marketeer. Ze zijn communicatief sterk en reageren snel. Wekelijks updaten ze je met statistieken zodat je inzicht hebt in de resultaten. Ook denken ze met je mee over de opzet van bestaande of nieuwe campagnes. Super fijn!”

Isabelle Feteris

Isabelle Feteris

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw advertising optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. De strategie wordt uitgedacht en de campagnes worden gecreëerd. Met ons advies lever jij de beelden aan en ik de tekst. Daarna komt de campagne online en zorgen wij ervoor dat de campagne optimaal presteert door hem te monitoren en te optimaliseren. We werken samen door middel van het systeem Teamwork. Elke twee weken ontvang je een update en maandelijks een grotere analyse waarvoor wij ook een online call van 30 minuten inplannen.

jouw online marketeer

Hey!

Mijn naam is Robin van Leeuwen, drie jaar geleden startte ik als freelancer met mijn bedrijf Jouw Online Marketeer. Binnen één jaar haalde ik het eerste teamlid erbij, omdat Jouw Online Marketeer bleef groeien met haar klanten. Een jaar later na het eerste teamlid bestaat het team van Jouw Online Marketeer uit zes personen. 

Van freelance advertising expert ben ik gegroeid naar een ondernemer met een advertising bureau. Ik hou van expertise daarom ik mezelf blijf ontwikkelen in de advertising branche en geef ik deze kennis door aan mijn teamleden door middel van de JOM Academy. 

Jouw Online Marketeer heeft in afgelopen jaar voor de bedrijven gewerkt zoals: JANICE, Het Nieuwe Kantoor, Motherhood Rising, Rosmolino Jewellery en vele andere mooie bedrijven.

Robin Van Leeuwen

F.A.Q.

[ultimate-faqs include_category='salespage-faq']