search engine optimization

Wil jij organisch op langer termijn beter vindbaar zijn in de zoekmachine? Zet het team van Jouw Online Marketeer in om je SEO uit te besteden en dit te bereiken!

Wat is SEO?

SEO, wat staat voor Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie, is essentieel voor het versterken van de online aanwezigheid van je website.

Bij Jouw Online Marketeer streven we naar een effectieve SEO-strategie die naadloos aansluit op de zoekintentie van jouw doelgroep. Het begrijpen van deze zoekintentie is super belangrijk, en daarom zetten we alles op alles om deze te achterhalen. Onze grondige zoekwoordenanalyse, ondersteund door geavanceerde third-party tools en onze analytische skills zorgen ervoor om de juiste SEO strategie neer te zetten. Zodat jouw bedrijf hoger komt in de zoekmachine.

Onze expertise

Onze expertise is online marketing en wij zijn gespecialiseerd in online marketing. Met onze know-how en ervaring die wij voor klanten (groot en klein) uit diverse branches heb opgedaan, kunnen we ervoor zorgen dat jouw producten en diensten bij de juiste mensen onder de aandacht komen en zij klant van jou worden. 

Jouw Online Marketeer bestaat uit een team van freelancers die ervoor zorgen dat jouw campagnes succesvol zijn en houden daarvoor de statistieken van de advertenties nauwkeurig in de gaten. Zodat jij daar geen omkijken naar hebt. Door je online marketing aan Jouw Online Marketeer uit te besteden, kan jij je kostbare tijd besteden aan de zaken waar jij goed in bent. Op deze manier excelleer je sneller met jouw bedrijf, groei je sneller én krachtiger.

Zoekmachine optimalisatie

Verhoog de zichtbaarheid van je website, trek meer bezoekers aan en versterk je merk. SEO zet je in voor langer termijn. Het is niet alleen meer zichtbaar zijn in de zoekmachine. Ook om je site constant te verbeteren, meer content te creëren, meer bezoekers te trekken en uiteindelijk meer conversies te behalen. Zie SEO als een investering voor de lange termijn, met een blijvend en positief effect over je gehele website.

maandpakket

minimale afname van 6 maanden
600 ex BTW per maand
  • inrichten en gebruik van SEO software
  • SEO audit, website en content analyse & advies
  • zoekwoorden onderzoek
  • concurrentieanalyse
  • een plan van aanpak: hoe jij met jouw bedrijf m.b.v. SEO een grotere doelgroep bereikt
  • contentstrategie
  • redigeren van de SEO-teksten
  • maandrapportage met een maandelijkse check-in

Hoe ziet de samenwerking eruit?

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat jouw SEO optimaal presteert! Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. Geven we advies op je website, komen we met content ideeën en voeren we de verbeteringen door in je website. Maandelijks hebben we een meeting waarbij we de resultaten doornemen en de vervolgstappen om samen jouw zichtbaarheid, website en content te laten groeien. 

Deze bedrijven gingen je voor...

Iep Bergsma

“Toen ik aan de slag wilde met Facebook Ads en een oproepje plaatste, kwam de naam van Jouw Online Marketeer al direct naar voren. JOM heeft mijn advertising geregeld en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week kreeg ik een overzicht en een daarbijbehorende uitleg van de resultaten. Ik ben zeer tevreden over deze samenwerking!”

Iep Bergsma

“Advertising op social media is een vak apart. Daarom werd het voor mijzelf steeds lastiger om dit erbij te doen. Daarnaast miste ik de focus en kennis van de nieuwste features. Jouw Online Marketeer neemt dit uit handen en daardoor halen we goede resultaten voor mijn opdrachtgevers. Ik heb er zelf dus weinig omkijken naar behalve het team van JOM van de juiste input voorzien.”

Sanne Bakker

F.A.Q.

De meest gestelde vragen

Door middel van interesse, demografische kenmerken en vaardigheden, kunnen we jouw doelgroep specifiek maken en effectief bereiken. Wij kunnen heel gericht adverteren door de juiste demografische en interesse-kenmerken in te stellen. Zo zorgen wij ervoor dat jouw advertenties door de juiste mensen gezien wordt.

Wij zijn 100% gespecialiseerd in advertising, volgen cursussen en houden laatste trends bij, hierdoor weten wij alle ins en outs en zijn wij up-to-date van alle kennis. Daarnaast werken wij voor verschillende bedrijven o.a. voor een elektrobedrijf, diverse coaches, fotografen, webshops en pr bureau. Dit zorgt ervoor dat onze kennis optimaal is in elke branche.

Wij van Jouw Online Marketeer houden van transparantie en een makkelijke en eenduidige manier van communiceren. Daarom werken wij met het programma Teamwork. Iedere klant heeft zijn eigen Teamwork-project, waarop de afspraken, doelen, to do’s worden gecommuniceerd. Alles gegevens worden op één plek verzameld. Je kan via je mail hierop gemakkelijk beantwoorden zodat je niet altijd hoeft in te loggen.

We communiceren in Teamwork en elke maand geven we een maand analyse. Wanneer je deze ontvangt plannen we gelijk de maandelijkse call in om de resultaten te bespreken.

Wij gaan altijd met klanten een samenwerking aan van minimaal 3 maanden. Het kost namelijk tijd en aandacht om een sterke advertenties op te zetten, te testen, te meten en bij te schaven waar nodig. Ik, Robin, ben ervan overtuigd dat je de beste advertentieresultaten in minimaal 3 maanden behaalt en bied dus daarom alleen een samenwerking aan van minimaal 3 maanden.

Wat moet ik regelen als onze samenwerking van start gaat?
Als eerste voeg je mij ons aan Facebook Business Manager. Hierover ontvang je een mail hoe dit precies in z’n werking gaat. Daarnaast voeg ons mij toe aan je Google Analytics. Hoe je mij hieraan toevoegt, wordt in diezelfde mail beschreven.

Zodra je de offerte accepteert gaan wij direct een samenwerking aan.

Je ontvangt een uitnodiging voor Teamwork waarin we je verwelkomen met daarbij een vragenlijst zodat wij jou en je bedrijf beter kan leren kennen en wij krijgen toegang tot het advertentie-account zodat ik een analyse kan maken van de resultaten en kansen die wij zie binnen het advertentie-account.

Op basis van de vragen wordt er een strategie gemaakt door een teamlid van Jouw Online Marketeer en wordt er direct een zoom call ingeplant. Waarin we o.a. de strategie en de puntjes op de ‘i’ zetten voor onze samenwerking.

In Teamwork staan al onze afspraken, maar kan je ook precies zien welke acties er worden uitgevoerd en wanneer. Deze wordt continu geüpdatet.

Wij voeren de afgesproken strategie uit en zet de desbetreffende campagnes op. We schrijven op maat-gemaakte advertentieteksten. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het beeld en/of video aanleveren en dan gaan de advertenties aan.

De advertenties worden nauwkeurig gemonitord en geoptimaliseerd. Het is onze streven om altijd te gaan voor een zo hoog mogelijk resultaat tegen de laagst mogelijke kosten.

Mijn optimalisaties maak ik voor jou inzichtelijk in een twee-wekelijkse update die je terug kan vinden op jouw Teamwork project.

Ook plannen we een maandelijkse call in om de resultaten te bespreken en geven we je advies om de resultaten te verbeteren. Daarnaast bespreken we nieuwe acties zodat deze kunnen worden opgenomen in de campagnes.